PROJECTEN

20122021HuisterDuinstraat13Noordwijk006

HUIS TER DUINSTRAAT, NOORDWIJK

Op loopafstand van het Noordwijkse strand heeft Schatveld twee luxueuze appartementen ontwikkeld met buitens en parkeergelegenheid op eigen terrein.

IMG_3031
MyrtheSlootjes_Tollenstraat101_27
QY0A9193

TOLLENSSTRAAT, DEN HAAG

In het midden van de Tollensstraat in het Haagse Zeeheldenkwartier heeft Schatveld drie aaneengeschakelde panden ontwikkeld. De hoogwaardige appartementen zijn binnen enkele weken verkocht.

Gevel Fultonstraat 22 Den Haag

FULTONSTRAAT 22, DEN HAAG

Schatveld heeft in het Haagse Valkenboskwartier na een complete renovatie inclusief uitbouw deze moderne comfortabele parterrewoning  opgeleverd.

PageLines-Schermafbeelding2019-02-14om17.02.01.png

KLOKSTEEG, LEIDEN

In het centrum van Leiden met de Pieterskerk aan de ene kant en het Rapenburg aan de andere heeft Schatveld drie schitterende appartementen ontwikkeld.

PageLines-Haarlem_Amsterdamse_Poort_04.jpg
Schatveld herontwikkelt appartementen achter de Amsterdamse Poort in Haarlem

"ACHTER DE AMSTERDAMSE POORT", HAARLEM

Spaarnwouderstraat 144 is onderdeel van een Schatveld een ontwikkeling in Haarlem. Dit project omvat 14 luxueuze huurwoningen op een schitterende locatie direct tegenover de Amsterdamse Poort.
Kleurrijke gevel

TOLLENSSTRAAT, DEN HAAG

In het gezellige Zeeheldenkwartier aan de rand van het centrum heeft Schatveld een volledig gerenoveerd dubbel bovenhuis met 6 kamers en een terras opgeleverd.

De voormalige garage is omgetoverd tot een moderne en luxueuze loftwoning.

Real Estate, Weteringschans 47, verhuur,

WETERINGSCHANS, AMSTERDAM

In het centrum van Amsterdam zijn drie appartementen in een monumentaal pand gerealiseerd. Deze zijn bestemd voor de verhuur.

8-2

VAN OLDENBARNEVELDTPLEIN, AMSTERDAM

In de Amsterdamse Staatsliedenbuurt hebben wij veertien appartementen geheel gerenoveerd en klaargemaakt voor verhuur.

fraai pand

JAN HANZESTRAAT, AMSTERDAM

Schatveld heeft in Amsterdam Oud-West na een complete renovatie inclusief funderingsherstel 4 hoogwaardige appartementen opgeleverd.

Gereinigde gevel

HOGEWOERD, LEIDEN

In goed overleg met de Gemeente Leiden heeft Schatveld dit monument gerenoveerd en gerestaureerd. Het pand heeft na het creëren van extra leefruimte 4 appartementen met unieke buitens.

Hoekhuis

VAN WASSENAERSTRAAT, VOORBURG

Op de grens met Den Haag heeft Schatveld dit appartement deskundig gerenoveerd tot een 6-kamer (hoek)beneden-/bovenwoning met 3 slaapkamers, garage, voortuin, zijtuin en achtertuin.