PROJECTEN

IMG_3031

TOLLENSSTRAAT, DEN HAAG

In het midden van de Tollensstraat in het Haagse Zeeheldenkwartier is Schatveld op dit moment bezig om hoogwaardige appartementen te ontwikkelen in drie aaneengeschakelde panden.

PageLines-Schermafbeelding2019-02-14om17.02.01.png

KLOKSTEEG, LEIDEN

In het centrum van Leiden met de Pieterskerk aan de ene kant en het Rapenburg aan de andere heeft Schatveld drie schitterende appartementen ontwikkeld. Begin 2019 zijn ze gereed gekomen voor de verhuur.

PageLines-Haarlem_Amsterdamse_Poort_04.jpg

"ACHTER DE AMSTERDAMSE POORT", HAARLEM

Schatveld ontwikkelt op een schitterende locatie in Haarlem, direct tegenover de Amsterdamse Poort, 14 luxueuze appartementen aan de Spaarnwouderstraat en Lange Herenvest. Verwachtte oplevering medio 2019.

Schatveld herontwikkelt appartementen achter de Amsterdamse Poort in Haarlem

Kleurrijke gevel

TOLLENSSTRAAT, DEN HAAG

In het gezellige Zeeheldenkwartier aan de rand van het centrum heeft Schatveld dit volledig gerenoveerde dubbel bovenhuis met 6 kamers en een terras opgeleverd.

Real Estate, Weteringschans 47, verhuur,

WETERINGSCHANS, AMSTERDAM

In het centrum van Amsterdam zijn zes appartementen in een monumentaal pand gerealiseerd. Deze zijn bestemd voor de verhuur.

8-2

VAN OLDENBARNEVELDPLEIN, AMSTERDAM

In de Amsterdamse Staatsliedenbuurt hebben wij een appartement op de eerste verdieping geheel gerenoveerd.

fraai pand

JAN HANZESTRAAT, AMSTERDAM

Schatveld heeft in Amsterdam Oud-West na een complete renovatie inclusief funderingsherstel 4 hoogwaardige appartementen opgeleverd.

Gereinigde gevel

HOGEWOERD, LEIDEN

In goed overleg met de Gemeente Leiden heeft Schatveld dit monument gerenoveerd en gerestaureerd. Het pand heeft na het creëren van extra leefruimte 4 appartementen met unieke buitens.

Hoekhuis

VAN WASSENAERSTRAAT, VOORBURG

Op de grens met Den Haag heeft Schatveld dit appartement deskundig gerenoveerd tot een 6-kamer (hoek)beneden-/bovenwoning met 3 slaapkamers, garage, voortuin, zijtuin en achtertuin.

Scroll naar top